Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с предницата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lisan
    Първоначално публикувано от MrX
    Първоначално публикувано от pe6kata212
    Абе все едно не помниш колко се беше разчекнала отпред,и как мислиш ги върнах,ми с побутване с хидравлика запъната в двата ботуша
    Ае са да си помислиме малко
    това че ти си действал по този начин не означава че е правилния начин,я дай твойто мнени защо тогава преди да сменя окачването на спринта с такова от 3-та серия ми беше разчекната а сега не уточнявам,не са прилагани силови методи
    Може ли аз да кажа или спора е между вас
    бе аз знам че ти със сигурност знаеш (както и аз ) ма да чуя спринтотрошитела какво ще се изрече

Comment

От опит!

Да споделя и аз малко опит от бившата ми 33-ка. Имах същите проблеми както казва колегата Савов от първи пост! Освен че смених макверсона смених и лагерите и под пружината и лагерите в горния край на амортисьора,дето влиза втулката. / Установих че има разлика в макверсона на по-старите и по-новите модели-в дължината на рога,в който влиза шарн.болт на накрайника на корм.щанга!/
      А за нестабилноста при рязко потегляне съм ходил няколко пъти на рег.предница и само си хвърлях парите на вятъра,а се оказа че на един канал с опънат канап доведох положениео на сходимоста на предните гуми спрямо задните така,че предните да са " леко" свити навътре,защото при потегляне предницата се стреми и леко се отваря!
      После проблеми нямах никакви !!! Успех!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Проблем с предницата

Искам да благодаря и на колегата MrX и да му кажа ,че знам къде са роговете.И двата се бяха сцепили от вътрешната страна.Мога да му ги покажа.Самият кош,особено отдясно беше в окаяно състояние, но както казах майстора го уякчи с планки и смятам,че стана много добре.Вече няма никакво "плуване" на предницата при ускоряване.

Comment

кажи Саше и твойто мнение да решиш спора

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Главния проблем с разкрачването е от носачите;на старата 33 и спринта единия е по дълак а този с шарнира по изправен и трябва да се сменят с по новия модел.Та Пешка според мен MrX е прав че трябва да се сменят носачите и не трябва сила ако разбира се няма други изненади
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Проблем с предницата

Искам само да добавя,че преди да погледна подкалниците и коша, както ме посъветва Пешката цялото окачване отпред е сменено с новото от 33 и колата беше в окаяното състояние, както го описах в началото.

Comment

и все пак съм излязъл прав

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                X